ЛИНЕА ДООЕЛ
Довлеџик ББ, 7000 Битола
Р.Македонија

Телефон: ++ 389 47 800 022; ++ 389 75 269 122
++ 389 75 416 961; ++ 389 75 416 963

Факс: 047/231 504
Кујни Дневни Купатила Детски соби Канцелариски мебел Врати Спални соби Претсобја Јавни објекти
  Почетна
  За нас
  Материјали
  Контакт
  Локација

Контакт
 
ЛИНЕА – Битола е отворена за соработка - можете да ни се обратите во секое време на еден од контактите подолу или на контактниот формулар.

Тел.: ++ 389 47 800 022
++ 389 75 269 122
++ 389 75 416 961

++ 389 75 416 963
Факс: ++ 389 47 231 504
info@lineabitola.mk
lineavladimir@yahoo.com
http://www.facebook.com/pages/Mebel-Linea-Bitola/242320952535353
Име и презиме
Адреса
Коментар
www.lineabitola.mk
info@lineabitola.mk

ЛИНЕА ДООЕЛ
Довлеџик ББ, 7000 Битола
Р.Македонија

Телефон: ++ 389 47 800 022; ++ 389 75 269 122
++ 389 75 416 961; ++ 389 75 416 963

Факс: 047/231 504