ЛИНЕА ДООЕЛ
Довлеџик ББ, 7000 Битола
Р.Македонија

Телефон: ++ 389 47 800 022; ++ 389 75 269 122
++ 389 75 416 961; ++ 389 75 416 963

Факс: 047/231 504
Кујни Дневни Купатила Детски соби Канцелариски мебел Врати Спални соби Претсобја Јавни објекти
  Почетна
  За нас
  Материјали
  Контакт
  Локација

Материјали
 
Во контекст на желбите и барањата на нашите клиенти наши добавувачи се исклучително познати фирми со врвен и проверен квалитет. Боите кои ги користиме при изработката на мебелот и вратите се од реномирани светски производители и ги задоволуваат европските стандарди за регулатива на нетоксичноста на бојата. Сето ова претставуваше и основа за довербата што ја стекнавме кај нашите клиенти на македонскиот и на европскиот пазар.
www.lineabitola.mk
info@lineabitola.mk

ЛИНЕА ДООЕЛ
Довлеџик ББ, 7000 Битола
Р.Македонија

Телефон: ++ 389 47 800 022; ++ 389 75 269 122
++ 389 75 416 961; ++ 389 75 416 963

Факс: 047/231 504